In opdracht van Arkance Systems Nederland is het boek ‘Starten met AutoCAD voor de Civiele Techniek‘ geschreven. Een volledige AutoCAD Basis cursusboek dat gericht is op de Civiele Techniek. Het boek is speciaal geschreven voor leerlingen van civieltechnische opleidingen in Nederland en het staat intussen bij meerdere opleiders op de boekenlijst!

Met die boek leren studenten stap voor stap AutoCAD te gebruiken met duidelijke civieltechnische voorbeelden uit de praktijk waarbij uiteraard NLCS wordt toegepast. Studenten leren zo praktische ervaring op te doen die onmiddellijk toegepast kan worden zodra ze een stage of baan vinden. Win-win voor zowel studenten als bedrijven! Iemand die een parkeerterrein kan ontwerpen is bij ingenieursbureaus veel sneller inzetbaar dan iemand die alleen heeft geleerd een dobbelsteen uit te tekenen.

Studenten die een kosteloze studentenlicentie van InfraCAD aanvragen, krijgen een kortingscode voor 50% op de aanschafprijs. Zonder kortingscode is het boek ook te bestellen (als je geen student bent bijvoorbeeld). We hebben er voldoende in huis: