In oktober is het weer zover, de FOSS4GNL conferentie. Een uitgebreide dag met sprekers over open source software voor de geo-wereld én de toepassingen, de mogelijkheid om te netwerken en een meet & greet met schrijvers van boeken over o.a. QGIS!

De 19e zijn er diverse workshops te volgen en op de 20e is de conferentie. Je bent er uiteraard ook bij toch? Er zijn veel sessies over QGIS maar ook hoe je BAG en BGT verwerkt of iets met LIDAR doet. Het is echt niet alleen voor zware GIS-gebruikers, maar voor iedereen die interesse heeft in GIS en geo.

En wil je voor een mooi zacht prijsje het QGIS voor landmeters en wegontwerpers boek aanschaffen op de conferentie? Dat kan! Ik ben daar aanwezig. Wil je alleen een praatje maken dan kan dat ook!

Lees hier meer over de conferentie: https://foss4g.nl/conference/

Kaarten zijn sinds deze week te bestellen via de website. Aarzel niet langer en kom ook!